Encore Forums Encore Forums

Knowledgebase  Register  Login  My Profile  Inbox  Address Book  My Subscription  My Forums 

Photo Gallery  Member List  Search  Calendars  FAQ  Ticket List  Log Out

ClickArt 400K Administrator?

 
Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Product Forums] >> [Productivity Software] >> [Click Art] >> General Functionality >> ClickArt 400K Administrator? Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
ClickArt 400K Administrator? - 4/5/2011 11:39:57 AM   
dburdick

 

Posts: 1
Joined: 4/5/2011
Status: offline
I use MS Vista x86. After installing and registering, I attempted to run the program. I received an error message indicating I would need to, first, start the program as Administrator. I have never needed to start any program as an administrator and I am the only user.
I have no Administrator password. Any solutions would be appreciated.
Post #: 1
RE: ClickArt 400K Administrator? - 4/5/2011 1:01:35 PM   
Brandy redux


Posts: 2376
Joined: 2/7/2007
Status: offline
Hi dburdick,

NOTE: All Windows computers have a built-in (hidden) Administrator account. But, in Windows 7 and Vista, it’s not enabled, so you can’t use it. Instead, the Administrator accounts which are required to install software and perform computer maintenance are the Administrator accounts that are created in Control Panel | User Accounts.

Administrator accounts which are created in Control Panel | User Accounts do not always have Administrator passwords - especially when there is only one user.

However, if you are actually the only user, you should be an Administrator - because 1) every Windows computer should have at least one Administrator account which was created in Control Panel | User Accounts and 2) any user who is not an Administrator should NEVER install software on a Windows computer.

So, the first thing that I would advise you to do is this:

A. If you don't know your user name, click on 'Start'. Then, look for your user name at the top or bottom of the Start menu.

B. Go to 'Control Panel' then open 'User Accounts'.

C. When the 'User Accounts' window opens, look under your user name.

If you DO NOT see the word 'Administrator' under your user name, check the other user names in User Accounts, find a user name that is listed as being an Administrator, then either try to log onto the computer with that Administrator account or contact the user who is associated with that Administrator account and ask that user for assistance.

If you DO see the word 'Administrator' under your user name, that would indicate that you are actually an Administrator. And, that would indicate that your ClickArt 400K installation might be corrupt. The recommended solution for a corrupt installation is to click on the link below

http://forums.encoreusa.com/tm.asp?m=41214&mpage=1&key=ꃾ

then follow ALL of the directions in that FAQ.

_____________________________

For More Help:
Click on the FAQ link at the top of this page
Then, click on the All FAQ's button on the next page

To contact me by email, please send your message to [email protected]

(in reply to dburdick)
Post #: 2
Page:   [1]
All Forums >> [Product Forums] >> [Productivity Software] >> [Click Art] >> General Functionality >> ClickArt 400K Administrator? Page: [1]
Jump to:





New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Please Note: In order to post a message on the forums, you will need to become an Encore Forum Member. Click on the Register link on the top of this page and follow the instructions to become an Encore Forum Member.

If you are a new member and need help using these forums, please click on the FAQ link at the top of this page.

Forum Software © ASPPlayground.NET Advanced Edition 2.4

1.246